Ξεκίνησε να χτίζεται από μια παρέα φίλων και ολοκληρώθηκε από παιδιά δημοτικού σχολείου. Οι τοίχοι του είναι φτιαγμένοι με τη μέθοδο του αχυροπηλού. Έχει ξύλινο σκελετό και φυτεμένη στέγη. Το χώμα για την κατασκευή του πάρθηκε από το χώρο που τώρα αποτελεί το κελάρι συντήρησης τροφίμων. Είναι επίσης ένα πείραμα για την επανάχρηση υλικών. Έτσι όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι μεταχειρισμένα.

Κόλλησε σε μια παλιότερη ξύλινη αποθήκη που υπήρχε, σχηματίζοντας έτσι ένα χώρο δύο δωματίων. Είναι φτιαγμένο με τη μέθοδο του αχυροπηλού.
Πρόσφατα δέχθηκε μια ανακαίνιση και αποτελεί πλέον το χώρο διαμονής των μόνιμων κατοίκων του Νέσσωνα. Το ροζ χρώμα του, οφείλεται στο κουρασάνι που χρησιμοποιήθηκε στο τελικό του επίχρισμα.

Χτίζουμε σήμερα για το αύριο

Βιώσιμη Ανάπτυξη Κοιν.Σ.Επ.

Ιουστινιανού 68-72, 41223, Λάρισα

Email:

Phone: +302410550853